Mandalový celozrnný koláč

Tento koláč tu na blogu už je, ale protože mandal není nikdy dost a repertoár je téměř nevyčerpatelný, přidávám ho zas v obměně. Tento mandalový celozrnný koláč z hrušek, fíků a ostružin měl být na zítřejší snídani, ale chuti neporučíš, tedy alespoň u nás se neporoučelo.
Kombinace tohoto ovoce je absolutně skvělá a dokonce manžel, který nejí hrušky, si pochutnal.

Mandalový celozrnný koláč

INGREDIENCE

1/4 hr. třtinového cukru
1/4 hr. oleje
1/4 hr. mléka
1/4 hr. otrub
1/4 hr. kukuřičné mouky
3/4 hr. špaldové mouky
1čl prášku do pečiva
1 vejce

POSTUP

Všechny ingredience pouze spojíme a těsto nalijeme do vymazané a vysypané koláčové formy. Poklademe ovocem a dáme péct do růžova.

Dobrou chuť!
D.

Související příspěvky